Close
5063 CK Oisterwijk Gerard van der lindenstraat 10
06–50214326 info@schoonheidssalonjeannievervaart.nl

BABOR

Bij BABOR worden alle wensen vervuld – hier krijg je alles van de hoogste kwaliteit wat u nodig hebt voor je huid, je grootste lichaamsorgaan, je zintuigen en je welbevinden. Start de dag met de unieke dieptereiniging met Hy-oil en phytoactive, afgestemd op het huidbeeld. Met deze gedurende 50 jaar ongewijzigde en gepatenteerde 2-fasen reiniging kunt u zich 2 x per dag als herboren voelen. Daarvoor bieden wij je hoogwerkzame gezichts- en lichaamsverzorging voor alle eisen, huidtypen en huidbeelden.

DÉCAAR

Heb je last van acne en een onzuivere huid, pigmentvlekken, een vale en vermoeide huid of rimpels en lijntjes? DÉCAAR biedt jou effectieve oplossingen voor zichtbare verbetering van jouw huid.
Alleen gecertificeerde DÉCAAR-specialisten


Biopeeling

De combinatie van natuurlijke ingrediënten gebaseerd op algen, kruiden en perfluorcarbon is zeer effectief bij het behandelen van veel uiteenlopende huidproblemen. Acne, een onzuivere en vette huid, rimpels, verslapte huid, pigmentatie en ouderdomsvlekken, rosacea en couperose, littekens en grove poriën worden effectief behandeld met deze speciale Algae Peeling Treatment.

Kenmerken:
* Het verminderen van ontstekingen.
* Het normaliseren van de talgklieren.
* Diepe reiniging van de porien, zodat huidige ontstekingen worden behandeld en nieuwe ontstekingen worden voorkomen.
* Regeneratie (het vernieuwen van de huid).